Futár rendelés online
Csomaginfó és futár rendelés információ

Te kérdezel Mi válaszolunk

Igen, minden megkötés nélkül. Sőt magánszemélyeknek is van lehetősége kedvezményes csomagküldésre havidíjas csomagjaink segítségével. Havidíjas futár
Két fontos megkötés van a feladható csomagokkal kapcsolatban, a tömeg és a méret. A tömeg tekintetében 0,1 kg-tól 40 kg-ig terjed a feladás. (Fontos! 0 kg-os csomag nincsen) A mérethatárok szolgáltatónként különböznek. A GLS partnerünk körméret vagy övméret alapján határozza meg a legnagyobb feladható csomaméretet: hosszúság(a legnagyobb kiterjedés)+ 2x a szélesség+ 2x a magasság( szélesség és magasság a két kisebb méret <=300). A 24H partnerünk a klasszikus méretmeghatározást alkalmazza: a három kiterjedés szerinti méret összesen nem lehet több, mint 300 cm (hosszúság+ szélesség+ magasság <=300). A palettás szállítás esetében a magasság nem haladhatja meg a 210 cm-t.
A küldemények csomagolása némileg eltér, de mindig arra kell törekedni, hogy a csomagolás védje a tartalmat az időjárás negatív hatásaitól és a továbbítás során fellépő mechanikai hatásoktól.Bővebben
Igen, az utánvétel maximum 500000 Ft lehet. Az utánvét kezelésről itt talál továbbinformációt.
Igen, minden csomag alapáron biztosítva van 50000 Ft-ig, de külön díjért akár 500000 Ft-ra is biztosíthatja a küldeményét. A nemzetközi csomagküldés esetében a felső határ 200000 Ft.
Igen, minden szolgáltatásunk mellé biztosítjuk ezt a lehetőséget. Ilyen esetben a rendszer automatikusan kiszámítja a címzett által fizetendő díjat és ha kell összegzi az utánvétellel, tehát Önnek nem kell hozzáadni a szállítási költséget ahhoz.
A csomagok felvétele és a kézbesítése csak munkanapokon történik. Amennyiben az adott munkanapon 16:00-ig beérkezik a rendelés és a díj is rendezésre kerül vagy nyilatkozik a weboldalon, hogy a címzett fizeti a szállítást, akkor a következő munkanapon érkezik a futár. Ha ezen időpont után vagy hétvégén rendel, akkor a futár a második munkanapon fog menni a csomagért.
A díjak rendezése elektronikusan vagy Raiffeisen Bank pénztárában történhet. Ha a címzett fizeti a futár díjat, akkor Ő készpénzben vagy bankkártyával tud fizetni a futárnál. A bankkártyás fizetést mindig a kézbesítő futárral tudja egyeztetni és csak akkor működik, ha az adott futár rendelkezik POS terminállal.